Stephen King’in Bir Eseri Ekrana Veda Ederken Diğeri Geliyor

28.09.2017 22:13
Stephen King’in Bir Eseri Ekrana Veda Ederken Diğeri Geliyor

Amerikalı ünlü korku yazarı Stephen King’in aynı isimli romanından uyarlanan ‘The Mist’ adlı diziye ilk sezonunun ardından iptal kararı geldi. 2008 basımı ‘N.’ hikayesi ise ekrana taşınacak.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, King'in öyküsünden uyarlanan korku dizisi The Mist'in ikinci sezonu iptal edildi. Hayranlarını üzen karar Spike tarafından duyuruldu. Yapımın ikinci sezona devam etmeyeceği belirtildi. 

Oyuncu kadrosunda Morgan Spector, Frances Conroy, Alyssa Sutherland, Gus Birney gibi isimlerin yer aldığı dizi, küçük bir Maine kasabına gizemli bir sisin çökmesiyle insanların yaşadıkları ürkütücü hikayeleri ele alıyordu. King'in aynı adlı romanı, 2007'de Frank Darabont yönetiminde The Mist (Öldüren Sis) adıyla beyaz perdeye aktarılmıştı. 

Bu arada, Gaumont Television, Stephen King'in 2008 basımı ‘N.’ adlı eserini ekrana taşıyacağını açıkladı. ‘8’ ismiyle yayınlanacak olan dizi, kısa hikayelerden oluşan Karanlık Çökünce (Just After Sunset) koleksiyonundan uyarlanacak. Serinin pilot bölümü, korku yapımlarından tanıdığımız David F. Sandberg tarafından çekilecek. Senaryo Andrew Barrer ve Gabe Ferrari imzasını taşıyacak. 

Bu dizinin konusu da Maine’de geçiyor. Bir kasabada antik taşların içinde yaşayan kötücül bir ruh, ziyaret için gelen insanları delirtiyor. 1992'de 3 genç bu ruhtan kurtulmayı başarıyor ve 25 yıl sonra tekrar bir araya geliyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve yayınlanma tarihi önümüzdeki haftalarda belli olacak.