Tarantino Yeni Filminin Senaryosunu Tamamladı

02.11.2017 23:06
Tarantino Yeni Filminin Senaryosunu Tamamladı

Hollywood'un aykırı yönetmeni Quentin Tarantino, merakla beklenen dokuzuncu filminin senaryosunu bitirdi. Oscar ödüllü yönetmenin daha önce desteğini aldığı Weinstein ve Miramax’ın dışında yeni bir stüdyo aradığı belirtiliyor.

1960 – 70’li yıllarda ABD’nin Los Angeles kentinde geçecek olan drama türündeki filmin, şu an 82 yaşında olan ve hapishanede yatan seri katil Charles Manson’ın hikayesini temel alması bekleniyor. Çocukluğundan itibaren bir suç dünyasında büyüyen Charles Manson ile arkadaşları, 1969’da yönetmen Roman Polanski‘nin 8 aylık hamile eşi aktris Sharon Tate‘in de aralarında bulunduğu 9 kişiyi vahşice öldürmekle suçlanmışlardı.

Toplam cinayetlerinin sayısı belirlenemese de Manson ve grubunun 35 ölümden sorumlu olduğu sanılıyor. Charles Manson, ABD'de hem nefret edilen bir kişi; hem de kendisini seven, serbest bırakılmasını isteyen, çeşitli fan kulüpler oluşturup kampanyalar düzenleyen bir hayran kitlesine de sahip. California'da idam kaldırıldığı için Manson'ın cezası ömür boyu hapis şekline dönüştürülmüştü. 

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein’ın cinsel taciz skandalı sebebiyle The Weinstein Company ile çalışmaktan vazgeçen Tarantino, yeni filmi için herhangi bir stüdyonun desteğini arıyor.

54 yaşındaki yönetmenin dokuzuncu filminin oyuncu kadrosu netleşmese de, Margot Robbie (Kendisi özellikle Sharon Tate’i canlandırmak istiyor), Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Samuel L. Jackson gibi yıldızların isimleri öne çıkıyor. Tarantino, en son geçtiğimiz Eylül ayında sadece iki film daha çekip emekli olacağını söylemişti.