The Equalizer 2’nin vizyon tarihi değişti

14.02.2018 16:53
The Equalizer 2’nin vizyon tarihi değişti

Sony Pictures, iki Oscar’lı aktör Denzel Washington’ın başrolü üstlendiği 2014 yapımı The Equalizer (Adalet)’in devam halkasının gösterim tarihini erkene aldı. 

Kariyerinde ilk kez bir devam filminde yer alan Denzel Washington’lı The Equalizer 2’de vizyon tarihi 3 Ağustos’tan 20 Temmuz 2018’e çekildi. Filmin yönetmenlik koltuğuna ilk yapımda olduğu gibi Antoine Fuqua oturdu. Senaryosu da yine Richard Wenk tarafından yazıldı. 

Çekimleri ABD’nin Boston kentinde yapılan filmde Robert McCall karakterini canlandıran Denzel Washington’ın yanı sıra Melissa Leo (Susan Plummer) ve Bill Pullman (Brian Plummer) da yeniden boy gösteriyor. Filmde McCall’un mücadele edeceği ‘kötü’ karakteri ise Pedro Pascal oynuyor.  

1980’lerde televizyonda gösterilen bir dizinin beyaz perde uyarlaması olan 2014’teki filmde, gizemli geçmişini geride bırakıp sakin ve sessiz bir yaşama doğru yelken açan Robert McCall karakterinin, adaletin temsilcisi olarak yeniden ‘savaş meydanına’ dönme hikayesi büyük beğeni toplamıştı. Film için önce Russell Crowe ismi gündeme gelmiş ancak daha sonra ibre Denzel Washington’a dönmüştü.