Brad Pitt ve Leo DiCaprio ilk kez Tarantino filminde buluşuyor!

01.03.2018 15:02
Brad Pitt ve Leo DiCaprio ilk kez Tarantino filminde buluşuyor!

Hollywood’un aykırı yönetmeni Quentin Tarantino’nun farklı filmlerinde daha önce rol alan iki usta oyuncu Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio, kariyerlerinde ilk kez aynı filmde boy gösterecek. 

54 yaşındaki yönetmenin seri katil Charles Manson, kurbanı Sharon Tate ve 1969 yılını anlatacağı dokuzuncu filminin resmi adı da açıklandı: Once Upon A Time In Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood’da)

Tarantino, Kill Bill filmlerinde birlikte çalıştığı aktris Uma Thurman’ın yıllar sonra açıkladığı suçlamalar ve kendisinin yönetmen Roman Polanski hakkındaki ifadeleri sebebiyle zor günler günler geçirse de, Sony Pictures söz konusu filmden vazgeçmemiş görünüyor. 

DiCaprio filmde 1958 – 1963 yılları arasında yayınlanan Western türündeki televizyon şovu Bounty Law’ın başrolünde yer almış vasat bir aktör olan Rick Dalton karakteriyle karşımıza çıkacak. Filmlerde oynama çabası başarısızlıkla sonuçlanan Dalton, 1969’a gelindiğinde başka şovlarda konuk olmaya devam etmekte, bir yandan da düşük bütçeli Western filmlerin merkezi haline gelmeye başlayan İtalya’ya gitmeyi planlamaktadır. 

Brad Pitt ise Rick Dalton’un dublörü Cliff Booth’a hayat verecek. İkilinin yolları ise dönemin ünlü aktristi Sharon Tate ile birleşecek. 

Çocukluğundan itibaren bir suç dünyasında büyüyen seri katil Charles Manson ve arkadaşları, 1969’da yönetmen Roman Polanski‘nin 8 aylık hamile eşi Sharon Tate‘in de aralarında bulunduğu 9 kişiyi vahşice öldürmekle suçlanmışlardı. Sharon Tate rolünü Margot Robbie’nin oynayacağı neredeyse kesinleşmiş durumda. 

Los Angeles’ta geçecek olan ve bu yıl içerisinde çekimlerine başlanması planlanan film, 9 Ağustos 2019’da, Sharon Tate’in ölümünün 50. yıl dönümünde vizyona girecek.