Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (25 Mayıs 2018)

25.05.2018 13:35

25 Mayıs 2018 haftasında 4'ü yerli toplam 8 film vizyona giriyor.

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi

Star Wars efsanesi yeni maceralarla devam ediyor! Serinin yeni filmi Han Solo ve Chewbacca'nın gençliklerini ve tanışmalarını konu alıyor. İkonik ikiliye kumarbaz Lando Calrissian gibi Star Wars evreninin sevilen kahramanları da eşlik eder ve tehlike dolu bir macera başlar.

Hürkuş: Göklerdeki Kahraman

Türkiye'nin ilk uçak üreticisi ve havacılık tarihinin en önemli isimlerinden Vecihi Hürkuş'un hayatını anlatan yapım gerçek olaylara dayanıyor. Yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturduğu filmde 16 yaşındayken hayatını uçmaya adayan Vecihi'yi ve onun izini günümüzde süren Mehmet ve Selin'in hikayesini izleyeceğiz.

Kafir

Kardeşi ve nişanlısı ile huzurlu bir hayat yaşayan Ayşe'nin gördüğü kabuslar dünyasını alt üst eder. Kendisine kafir bir büyücü tarafından yapılan büyü ve musallat olan varlıklar hayatını mahvedecek bir süreci başlatacaktır. Senaristliğini ve yönetmenliğini Hasan Gökalp'in üstlendiği filmde kabuslar ve gerçekler iç içe geçiyor.

Azraille Dans

Sinan Bengier ve Tuğba Özay'ın başrollerini paylaştığı filmde Azrail'le tavla oynayarak ömrünü uzatmaya çalışan Niyazi ve onun komik hikayesi anlatılıyor. Niyazi ölmeden önce hayatta bir iz bırakmaya çalışırken, kumarbaz kardeşi de sevgilisini mutlu etmeye çalışmaktadır. Bu esnada evine yerleşen Azrail ve onunla yakınlaşmaya başlayan annesi işleri iyice karıştırır. 

Yol Kenarı

Tayfun Pirselimoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı film, kıyameti bekleyen küçük bir kasabadaki insanların hikayesini anlatıyor. Kasaba gizemli olayların etkisi altındayken, kimliği bilnmeyen genç bir adamın gelişi merak uyandırır. Adamın sırtında görülen lekenin hikayesi kulaktan kulağa yayılır ve herkes onun Mehdi olduğuna inanmaya başlar. Filmin kadrosunda Ercan Kesal, Taner Birsel ve Tansu Biçer gibi tecrübeli oyuncular yer alıyor.

Hiçbir Zaman Burada Değildin

Şiddet dolu hayatını geride bırakan eski asker Joe, hayatını seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak kazanır. Kendisini New York senatörünün kızını kurtarması için kiraladıklarında hiç şüphelenmez. Ama sonrasında gelişen olaylar Joe'nun etrafının düşmanlarla sarılı olduğunu gösterir ve eski asker hayatta kalmak için büyük bir mücadeleye başlar. Filmin başrolünde Joaquin Phoenix'i izliyoruz.

Peter Pan ve Tinker Bell: Sihirli Dünya

Peter Pan ve Tinkerbell'in maceraları devam ediyor! Her günlerini mutluluk ve eğlenceyle geçirdikleri Gizli Ada'da işler karışır. Kaptan Kanca ve adamları Peter Pan'ın koruduğu sihirli kitabın peşine düşmüşlerdir. Peter Pan'ın Kaptan Kanca'dan kurtulabilmek ve Gizli Ada'da işleri tekrar yoluna koyabilmek için Tinkerbell ve arkadaşlarına ihtiyacı var! 

Küçük Cadı

Gençlerin sorunları hiç bitmez. Küçük Cadı'nın da her genç gibi bir sorunu var. Walpurgis Night'ta diğer cadılarla dans edebilmek için çok küçük. Çünkü sadece 127 yaşında! Festivale gizlice katılmaya çalışırken kötü kalpli teyzesine yakalanan küçük cadının ceza olarak bir yıl içinde büyük sihir kitabındaki 7892 büyüyü ezberlemesi gerekmektedir. Bunu yapabildiği takdirde festivalde dans etmesine izin verilecektir. Elbette bu esnada kötü kalpli teyzesi de boş durmayıp hedefine ulaşamaması için elinden geleni yapar...