Jamie Foxx Yeni Spawn Olacak

30.05.2018 15:39
Jamie Foxx Yeni Spawn Olacak

Jamie Foxx, Todd McFarlane ve Blumhouse Productions'ın yeni filmi Spawn'da rol almaya hazırlanıyor.


Orijinal çizgi romanın yaratıcısı Todd McFarlane yeni Spawn filmini yazıp yönetecek. McFarlane filmin yapımcılığını Jason Blum ile birlikte üstlenecek. Spawn karakteri ilk olarak 1992'de ortaya çıktı ve anında çizgi roman dünyasında popülerlik kazandı. 1997'de karakteri Michael Jai White'ın oynadığı bir sinema filmine uyarlandı. Ardından HBO üç sezon süren bir dizi uyarlamasını hayata geçirdi ve bu uyarlamayla iki Emmy ödülü kazandı.

 

Foxx'un canlandıracağı Spawn karakteri aslında Al Simmons isimli iki kez ihanete uğramış bir CIA üyesi. Katıldığı bir görevde üstlerinin ihaneti sonucu öldürülen Simmons, şeytanla yaptığı anlaşma ile karısıyla tekrar birlikte olabilmek karşılığında şeytanın ordusunu yönetmeyi kabul eder. Al tekrar hayata döner, ancak yüzü ve vücudu yanıklar içindedir. Bu farklı görünütsüyle karısını görmeye giden Al, onu en yakın arkadaşıyla evlenmiş bulur. Şimdi önünde iki seçenek vardır. Ya şeytanın ordusunu yönetecek ya da şeytandan intikam alacaktır...

 

Foxx'un daha önce yer aldığı The Amazing Spider Man 2 filmiyle birlikte, Spawn oynadığı ikinci çizgi roman uyarlaması olacak. Oscarlı aktörü yakın zamanda Robin Hood: Origins ve All-Star Weekend filmlerinde de izleyebileceğiz.