Fantastic Beasts 3 İçin Çalışmalar Başladı

01.06.2018 14:14
Fantastic Beasts 3 İçin Çalışmalar Başladı

J. K. Rowling sevilen serinin üçüncü filminin senaryosu üzerinde çalışıyor.


Rowling Fantastic Beasts serisinin üçüncü filminin senaryosunu yazmaya devam ediyor. Ünlü yazar yaptığı açıklamada ikinci filmin vizyon tarihinden altı ay önce senaryo çalışmalarına başladığını bildirdi. Rowling büyücülük dünyasıyla ilgili yazılarına ek olarak, Robert Galbraith takma ismiyle suç romanları da yazıyor. 

 

Warner Bros, Mart ayında Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filminin trailerını yayınlamıştı. Filmin kadrosunda Newt Scamander rolüyle Eddie Redmayne, genç Albus Dumbledore olarak Jude Law ve Gellert Grindelwald rolüyle Johnny Depp bulunuyor. Film Kasım ayında vizyona girecek, serinin üçüncü filminin ise 2020'de gösterilmesi planlanıyor. Rowling filmle ilgili "Warner Bros. ve yönetmen David Yates bana yapımcı olarak tabii ki söz hakkı tanıdılar. Ama son sözü her zaman ben söylemedim. Ekranda nihai olarak gördüğünüz her şeyden yönetmen sorumludur." açıklamasında bulundu.

 

Rowling, Fantastic Beasts 3'nin senaryosunu bitirdikten sonra, çocuklar için yeni bir kitap yazacağını da açıkladı. Ünlü yazar "Harry Potter ve büyücülük dünyasıyla ilgili olmayan bir hikaye üzerinde altı senedir oynuyorum. Artık yazıya dökme zamanım geldi" diyerek yeni çalışmasının ipuçlarını verdi.