Zac Efron, Kate Hudson ve Craig Robinson 'Blood Moon' Kadrosunda!

31.10.2018 23:15
Zac Efron, Kate Hudson ve Craig Robinson 'Blood Moon' Kadrosunda!

Kate Hudson, Zac Efron ve Craig Robinson, yazar-yönetmen Ana Lily Amirpour'un üçüncü filmi "Blood Moon"da yer alacak. Filmin yapımcılığını "Birdman"ın Oscar ödüllü yapımcısı John Lesher üstleniyor.

 

"A Girl Walks Home Alone At Night" ve "The Bad Batch" filmlerinin yönetmeni Ana Lily Amirpour, başarılı kariyerini üçüncü filmi "Blood Moon" ile sürdürüyor. New Orleans'taki bir akıl hastansinden kaçan tuhaf, tehlikeli bir kız hakkındaki yapım, kızın yıllar boyunca yaşadığı doğaüstü maceraları merkezine alan ilgi çekici bir fantastik film olarak tanımlanıyor ve başrollerinde Zac Efron, Kate Hudson ve Craig Robison bulunuyor. New Orleans'ın hedonistik sokaklarında geçecek film, 80'lerin ve 90'ların fantastik macera filmlerinden ilham alıyor. Filmin müzikleri Heavy metalden İtalyan tekno müziğine kadar geniş bir yelpazeyi içerecek. Çekimler ise 2019 ilkbaharında başlayacak.

 

Lesher, “Lily’nin eşsiz vizyonu ve şiirsel tarzı onu günümüz sinemacılarından ayırıyor. Kendisi şimdilerde çalışan en heyecan verici film yönetmenlerinden biri.” yorumunu yaptı. Amirpour, ilk olarak vampir filmi "A Girl Walks Home Alone At Night" ile 2014 yılında beyaz perdede yer almıştı. Bunu, 2016 Venedik Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen "The Bad Batch" izledi.

 

Efron, Harmony Korine'in yönettiği "The Beach Bum"  filmi ile yakında görücüye çıkacak ve "Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile" filminde de seri katil Ted Bundy'yi canlandıracak. Hudson, "Music" isimli müzikal bir dramanın başrolünde yer alıyor. Robinson ise Eddie Murphy'nin Netflix için çektiği "Dolemite Is My Name" filmiyle ekranlarda olacak.