HBO'nun Yeni Dizisi 'Watchmen'den Hareketli Bazı Kareler Paylaşıldı

22.11.2018 21:04
HBO'nun Yeni Dizisi 'Watchmen'den Hareketli Bazı Kareler Paylaşıldı

Diziden pek de fazla bir şey paylaşılmamış olsa da, gelen ilk karelerin farklı ve gizemli bir havası var.


Damon Lindelof’un “Watchmen” uyarlamasının ilk karesini yayınlamasının bir ay ardından, HBO dizinin resmi Instagram sayfasından iki yeni hareketli kareyi paylaştı. Yeni görüntüler, orijinal çizgi romandaki Rorschach'in görünümüne benzeyen sarı maskeli gizemli bir polis gücünü merkezine alıyor. Peki polise benzer bu figürler kime ait? Dizi DC sanatçıları Alan Moore, Dave Gibbons ve John Higgins'in 12 sayılık çizgi romanına dayanıyor ve süper kahramanların yasadışı davrandığı alternatif bir dünyada geçiyor.

 

Oyuncu kadrosunda Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, Lily Rose Smith ve Adelynn Spoon yer alacak. Nicole Kassell'in pilot bölümünü yöneteceği dizinin senaristliğini ve yürütücü yapımcılığını, Lost dizisinin yaratıcılarından Damon Lindelof üstlenecek. 

 

HBO'nun diziye ilişkin olarak, "Watchmen, orijinal çizgi romanın nostaljisini kucaklarken, bir yandan da kendi başına yeni bir hikaye anlatacak." açıklamasını yaptı. Lindelof ise Mayıs ayında yaptığı bir açıklamada dizinin, çizgi romandaki hikayeyi yeniden anlatmayacağını; aynı dünyada fakat günümüzde geçen, yeni karakterlerin olduğu başka bir hikayeyi konu alacağını söylemişti. Watchmen serisi, bilinen süper kahraman imajını alt-üst eden bir seri ve 2009 yılında DC filmlerinin ünlü yönetmeni Zack Snyder tarafından sinemaya da uyarlanmıştı.

Dizi 2019 yılında HBO ekranlarında olacak.

 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Masks Save Lives. #WatchmenHBO

Watchmen (@watchmen)'in paylaştığı bir gönderi (20 Kas, 2018, 10:23öö PST)

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hiding in plain sight. #WatchmenHBO

Watchmen (@watchmen)'in paylaştığı bir gönderi (20 Kas, 2018, 10:24öö PST)