‘The Walking Dead’in Dokuzuncu Sezonundan Yeni Bir Tanıtım Geldi

20.12.2018 15:47

The Walking Dead dizisi dokuzuncu sezonuna kısa bir ara vermişken yepyeni bir sezon ortası tanıtımıyla kendini hatırlattı.


The Walking Dead dizisi 10 Şubat 2019'da dokuzuncu sezonunun devam bölümleriyle ekranlarımızda olacak. Sezon ortasında yayınlanan yeni tanıtımda diziye yeni katılan Whisperers’ın lideri Alpha’nın başrolünde olduğu ürkütücü bazı görüntüleri izliyoruz. The Walking Dead'in dokuzuncu sezonunun yedinci bölümüne kadar Rick Grimes'ı canlandıran Andrew Lincoln'ü izlemeye devam ettik. Hikayenin ana kahramanı veda ederken en büyük ve bariz değişikliklerden biri de, dizinin All Out War'un sona ermesinden iki yıl sonrasına atlaması oldu. Dizi, kaynak materyali olan çizgi roman serisine ayrılmaz şekilde bağlıyken yeni sezonla birlikte çizgi romanlardaki bazı kısımlardan da uzaklaştı. 

 

Gelen yeni tanıtımda ise kimliklerini kısa süre önce öğrendiğimiz Whisperers’ın lideri olan Alpha’yı maskesini takarken izliyoruz. Bu karakteri Fantastic Beasts and Where To Find Them yıldızı Samantha Morton canlandırıyor. Dizinin kadrosunda ise Norman Reedus, Ross Marquand, Tom Payne, Danai Gurira, Avi Nash, Nadia Hilker, Xander Berkeley, Khary Payton ve Jeffrey Dean Morgan gibi isimler yer alıyor.