'Fantastic Beasts 3' Rio De Janeiro'da Geçecek!

06.01.2019 23:46
'Fantastic Beasts 3' Rio De Janeiro'da Geçecek!

İngiltere, Amerika ve Fransa'dan sonra büyülü dünyanın bizleri bu sefer nereye götüreceği uzun zamandır merak konusuydu. J.K. Rowling, Fantastic Beasts hayranlarını dünya çapında bir sihir yolculuğuna çıkarmaya kararlı görünüyor. Durağımız şimdi de Brezilya!


İngiltere'de bulunan Hogwarts Büyücülük Okulu'nda geçen fantastik ve sihirli maceraların anlatıldığı Harry Potter serisinin hayranları, Amerika'da geçen ilk Fantastic Beasts filmiyle tam anlamıyla afallamıştı. Sihirli dünyanın yaratcısı J.K. Rowling, büyünün tüm dünyada etkin bir fenomen olduğunu ispatlamak istercesine serinin ikinci filmiyle hikayeyi yeniden İngiltere'ye ve ardından da Fransa'ya taşıyarak çeşitli büyü topluluklarına hızlı bir bakış atmamızı sağlamıştı. Şimdi ise rotamızı Brezilya'ya çevirmiş durumdayız. Castelobruxo isimli bir büyü okulunun da bulunduğu Brezilya'da, Yağmur Ormanları'nın etkisiyle çok sayıda fantastik canavarın bulunduğuna ve Newt Scamander'ın keyfli zaman geçireceğine inancımız tam! Rowling'in deyimiyle "Rio De Janeiro kendini buna hazırlasa iyi olur."

 

Aralık ayında üçüncü filmin senaryosunu bitirdiğini açıklayan Rowling, yeni filmle ilgili olarak Brezilya'da geçeceğini ve merak edilen sorulara cevapların verileceğini açıkladı. Eddie Redmayne'nin Newt Scamander'ı canlandırdığı Fantastic Beasts serisinin ikinci filmi The Crimes Of Grindelwald Kasım ayında vizyona girmiş ve büyük ilgi görmüştü. Serinin önceki filmlerinde olduğu gibi, David Yates'in yönetmen koltuğuna oturacağı devam filminin kadrosundan şimdilik açıklanan ilk oyuncular Johnny Depp ve Ezra Miller oldu. Beş filmlik serinin üçüncü filmi olacak Fantastic Beasts 3'ün 2019'un yaz aylarında çekimlerine başlanması ve 2020 yılında da vizyona girmesi bekleniyor.