Billy Zane Yeni Filminde Marlon Brando'yu Canlandıracak!

14.01.2019 13:26
Billy Zane Yeni Filminde Marlon Brando'yu Canlandıracak!

Billy Zane, Marlon Brando'yla birlikte çalışan bir mimar olan Bernard Judge'ın anı kitabından uyarlanan “Waltzing With Brando”da başrol oynayacak.

 

Zane'in yapımcılığını da üstleneceği bağımsız film, Los Angeleslı kendinden emin ve idealist bir mimar olan Bernard Judge'ın yolunun ünlü aktör Marlon Brando'yla kesişmesini konu alıyor. Brando, Judge'ı kendi bencil yaşamından sıyrılarak dünyanın ilk tam anlamıyla ekolojik binasını, küçük ve yaşanılmaz durumda olan Tahiti adasında inşa etmeye ikna eder. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Bill Fishman üstlenecek. Oyuncu kadrosu oluşturma çalışmaları ise henüz devam ediyor. Proje, 1993 yapımı western filmi "Posse"tan sonra Zane ve Fishman'ın iş birliği yaptığı ilk film olacak.

 

Film, esas olarak 1969-1974 yılları arasında, Brando'nun “The Godfather” ve “Last Tango in Paris” filmlerinin çekimlerini sürdürdüğü bir periyotta çekilecek. Brando ve Judge, aktörün gezegendeki en ünlü insanlardan biri olduğu bir dönemde, insanların gözünden uzak bir cennet inşa etmek için çalışma yürütecekler. 

 

Romantik dram filmi “Lucid”deki rolüyle Perşembe günü Londra'da düzenlenen Gold Movie Awards'da en iyi aktör ödülünü kazanan Zane, yakında Sean Bean ve Miranda Richardson'ın da kadrosunda bulunduğu Sky dizisi “Curfew”de rol alacak. “Waltzing With Brando”nun çekimlerinin 2019 yılında başlaması planlanıyor ancak vizyon tarihiyle ilgili bir bilgi henüz bulunmuyor.

 

2004 yılında kaybettiğimiz Marlon Brando; Francis Ford Coppola'nın yönettiği The Godfather filmi, Bernardo Bertolucci'nin Last Tango in Paris filmi ve Elia Kazan'ın çektiği On The Waterfront filmleriyle adını efsaneler arasına yazdırdı. Brando'nun hayatı 2015 yılında Stevan Riley tarafından çekilen Listen to Me Marlon isimli belgesel filme de konu olmuştu. Ünlü aktörün hayatını konu alacak bir başka film projesi de Black Swan, Everest, Black Mass ve Rocketman gibi filmlerde yapımcı koltuğuna oturan Brian Oliver'dan geldi. Oliver, Brando'nun bilinmeyenlerini konu alan The Way It’s Never Been Done Before kitabını filme uyarlıyor.