Beverly Hills, 90210’in Dylan’ı Luke Perry Hayatını Kaybetti

05.03.2019 11:23
Beverly Hills, 90210’in Dylan’ı Luke Perry Hayatını Kaybetti

Geçtiğimiz hafta felç geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü aktör, 52 yaşında hayata gözlerini yumdu.


Perry’nin temsilcisi Arnold Robinson, oyuncunun vefatını doğruladı. Robinson, “Aile, dünyanın her yerinden Luke'a verilen destek ve dualar için teşekkür ediyor. Bu büyük yas dönemi için mahremiyetlerine saygı gösterilmesini istiyor.” dedi ve şu anda daha fazla ayrıntı verilmeyeceğini de sözlerine ekledi.


11 Ekim 1966'da, ABD'nin Mansfield kentinde, Coy Luther Perry III olarak doğan Luke Perry, kariyerine 16 yaşında “Loving” ve “Another World” dizilerinde rol alarak başladı. Ayrıca “The Incredible Hulk” ve “Biker Mice” animasyonlarında da seslendirme yapan, Luke Perry’nin yıldızı, 1990 yılında Beverly Hills, 90210( Evimiz Hollywood’da) dizisinde canlandırdığı Dylan McKay karakteriyle parladı. Ardından 1992 yılında yer aldığı Vampir Avcısı Buffy ve 1997 yılındayer aldığı 5.Element yapımları şöhretini perçinledi.

 

Ağustos'ta vizyona girecek olan Once Upon a Time in Hollywood isimli Quentin Tarantino filminde Scott Lancer karakterine hayat veren Perry’yi son bir kez daha beyaz perdede izleyebileceğiz.