Bir Onur Ünlü Dizisi: İçten Sesler Korosu Başladı!

20.03.2019 14:51
Bir Onur Ünlü Dizisi: İçten Sesler Korosu Başladı!

Başarılı yönetmen Onur Ünlü, yepyeni bir web dizisi ile geri döndü! İçten Sesler Korosu Eflatun TV YouTube kanalında!

 

Geçtiğimiz yıl Cingöz Recai, Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, Kırık Kalpler Bankası, Gerçek Kesit: Manyak ve Put Şeylere adlı filmleriyle festivalleri ve vizyonu dolaşan başarılı yönetmen Onur Ünlü, kısa bir sessizliğin ardından izleyenlerine yeni bir projeyle selamladı. Daha önce YouTube’da yayınlanan Görünen Adam ve BluTv’de yayınlanan Dudullu Postası adlı internet dizileriyle internete göz kırpan Ünlü, yeni dizisi İçten Sesler Korosu'nu sevenleriyle buluşturdu.

 

İlk 5 bölümü, şu sıralar yeni projeler üretilen Eflatun Tv YouTube kanalı üzerinden yayınlanan İçten Sesler Korosu ile Ünlü, ikinci kez YouTube’da dizi yapmış oldu. Yapımcılığını Tn Yapım’ın üstlendiği mini dizinin bölüm süreleri ise 5-15 dakika arasında değişiyor. Senaryosunu Orkun Göntem ve Merve Göntem’in birlikte kaleme aldıkları dizinin her bir bölümü, farklı bir yönetmen tarafından çekildi.

 

Birbirinden bağımsız olan karakterlerin iç seslerine odaklanan dizide Ahmet Rıfat Şungar, Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Melis Sezen, Ferit Kaya, Fırat Topkorur, Çiçek Dilligil, Alihan Türkdemir, Dila Danışman ve Selin Türel gibi son dönemin başarılı isimleri rol alıyor.