Castle Rock’ın 2. Sezonunun Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

22.03.2019 11:27
Castle Rock’ın 2. Sezonunun Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

 Netflix’in sevilen dizisi Castle Rock’ın ikinci sezon hazırlıkları hızlandı.


Castle Rock 2. Sezonda, 127 Saat, Kötü Kızlar, Canavar, True Blood gibi yapımlardan tanıdığımız Lizzy CaplanEsaretin Bedeli, Dünyalar Savaşı, Yeşil Fener, Gizemli Nehir yapımlarından Tim RobbinsTruva, Tron Efsanesi, Eragon, Ölüm Emri yapımlarından Garrett Hedlund yer alacak. Ayrıca dizinin yeni sezonunda McFarland, Eight Grade, Kötü Huy yapımlarından Elsie FisherHayat Yolculuğu, Stolen, Marstaki Son Günler yapımlarından  Yusra WarsamaKaptan Philips, Soygun, Extortion yapımlarından Barkhad Abdi ve Sons of Anarchy, 2084, Special Ops yapımlarından Matthew Alan gibi isimleri izleyeceğiz.

 

Yönetmenliğini Mad Men’in de yönetmeni olarak tanıdığımız Michael Uppendahl'ın üstlendiği Castle Rock, Stephen King eserlerine ve karakterlerine atıfta bulunarak ilerlemekteydi. Stephen King romanlarından tanıdığımız karakterlerin, mitolojik hikayelerle harmanlanarak izleyiciye sunulduğu dizi, kendine has karakteristik yapısıyla izleyicilerin beğenisini toplamıştı.

 

Henüz Castle Rock’ı izlememiş olan dizi severlerin, ikinci sezon tarihi netleşmediği için halen ilk sezonu izlemek için vakitleri olduğunu da belirtmek isteriz.