Beklenen Film Hotel Mumbai’den Karakter Posterleri Paylaşıldı

27.03.2019 18:22
Beklenen Film Hotel Mumbai’den Karakter Posterleri Paylaşıldı

Geçtiğimiz hafta vizyona girmesi beklenen fakat ertelenen film Hotel Mumbai’den karakter posterleri paylaşıldı.


Prömiyerini geçtiğimiz yıl Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren Hotel Mumbai gerçek bir olayı anlatıyor. 2008’in Kasım ayında, Hindistan'ın Mumbai kentinde islami bir terör örgütünün Taj Hotel'e yaptığı saldırıyı anlatan film, Taj Hotel çalışanlarının fedakarlıklarını gözler önüne seriyor. Otel çalışanları kadar, otelde kalanların da, hem kendilerini hem de birbirlerini korumak adına çabalamalarına ışık tutan, dram ve gerilim öğelerini harmanlayan film sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.

 

Filmin oyuncu kadrosunda ise geçtiğimiz günlerde Call Me by Your Name’in devam filminde olup olmayacağı konusunda kararsız açıklamaları olan Altın Küre adayı Armie Hammer yer alıyor. Ünlü aktöre Harry Potter ve Ateş Kadehi, Kasımda Aşk Başkadır,  Ölümcül Deney yapımlarından tanıdığımız İngiliz aktör Jason Isaacs; Milyoner, Son Hava Bükücü, Lion yapımlarından tanıdığımız Dev Patel; Umut Işığım, Onu Sarıya Boya yapımlarından tanıdığımız Hint aktör Anupam Kher ve  Iron Man, Kaçış Planı ve How I Met Your Mother yapımlarından tanıdığımız,Hollywood’un son gözdelerinden İran asıllı Nazanin Boniadi eşlik ediyor.

 

Vizyon tarihi ertelenen Hotel Mumbai, İngiltere’de 3 Mayıs tarihinde vizyonda yer bulacak ancak merakla beklenen filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz netlik kazanmadı. Filmi bekleyen sinemaseverler için ise, filmden yayınlanan karakter posterlerini aşağıda paylaşıyoruz.