Elvis Presley'in Hayatını Konu Alacak Filmden İlk Teklif Leonardo DiCaprio’ya!

29.03.2019 12:07
Elvis Presley'in Hayatını Konu Alacak Filmden İlk Teklif Leonardo DiCaprio’ya!

Başarılı yönetmen Baz Luhrmann’in 2013 yılından sonra sinemaya dönüşünü müjdeleyen Elvis Presley biyografi filmi için ilk teklifin, Leonardo DiCaprio’ya gittiği öğrenildi.

 

Strictly Ballroom’, 'Romeo ve Juliet’, ‘Kırmızı Değirmen’ ve ‘Avustralya’ gibi filmlerin yönetmeni Baz Luhrmann, uzun bir aranın ardından yeni bir film için sinemaya dönüyor. Son olarak 2013’te çektiği The Great Gatsby yani Muhteşem Gatsby filmiyle sinemaseverleri mest eden Luhrmann, müzik dünyasının efsanevi isimlerinden Elvis Presley'in hayatını konu alacak bir biyografi filmi için hazırlıklara başladı.

 

Mr. Banks filminin senaristlerinden Kelly Marcel’in de senaryosu üzerinde çalışacağı konuşulan filmin oyuncu kadrosunda yer alması için ilk teklifin, Diriliş filmindeki başarılı performansıyla 2016 Oscarlarında "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne kavuşan Leonardo DiCaprio’ya gittiği konuşuluyor.

 

Elvis Presley’in menajeri Tom Parker için DiCaprio'ya giden tekliften yanıt alamayan yapımcıların rol için, kariyerine bir çok proje sığdırmış, ‘Yeşil Yol’, ‘Forrest Gump’ , ‘Er Ryan’ı Kurtarmak’ ve son olarak ‘Sully’ ve ‘The Post’ gibi fimlerde yer alan usta oyuncu Tom Hanks ile görüşülmeye başlandığı bilgisi yayıldı.