Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile’den Fragman

03.04.2019 21:11

Bir seri katilin biyografisini anlatan Netflix filmi Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile filminden yeni bir fragman yayınlandı.


Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile; karizması sayesinde kadınlara yaklaşarak, tecavüz ettikten sonra onları öldüren ve 1989 yılında idam edilen seri katil Ted Bundy'nin hayatını, sorunlu bir ilişki yaşadığı ve bu gerçeği yıllarca kabul etmeyen kız arkadaşı Liz'in perspektifinden anlatacak.

 

Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile Netflix’in yanı sıra bazı sinemalarda da kendisine yer bulacak. Mammoth Film Festival’inde Zac Efron’a en iyi aktör ödülü getirmesinin yanı sıra büyük jüri ödülünün de sahibi olan biyografik film oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor.

 

Filmde seri katil Ted Bundy’e yakışıklı oyuncu Zac Efron hayat verirken, kız arkadaşı olan Liz Kendall’a ise güzel aktrist Lily Collins hayat veriyor. Ayrıca filmde, Angela Sarafyan, James Hetfield, Grace Victoria Cox ve Kaya Scodelario gibi isimlerde rol alıyor.

 

Merakla beklenen Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile izleyiciyle 3 Mayıs tarihinde Netflix Dijital platformu üzerinden buluşacak.