Charlize Theron Ve Seth Rogen’li Long Shot’tan Yeni Fragman

08.04.2019 12:50

3 Mayıs’ta izleyicisiyle buluşacak olan romatik komedi Long Shot'tan yeni bir fragman görücüye çıkarıldı.


Başrollerini Charlize Theron ve Seth Rogen’in paylaştığı, Long Shot işsiz bir gazeteciyle, başkanlığa koşan güçlü bir kadının hayatlarının ikinci defa kesişmesinin öyküsünü konu alıyor. Filmde Amerika Başkanlığı için hazırlanan Charlotte Field’e Charlize Theron; özgür ruhlu, işsiz gazeteci Fred Flarsky’e ise Seth Rogen hayat veriyor. Çok etkileyici, sofistike ve başarılı bir kadın olan Charlotte, Fred’in bakıcısı ve çocukluk aşkıdır. Charlotte’ın konuşmalarını yazması için ekibine aldığı Fred’in bu gösterişli hayata hiç alışık olması yetmezmiş gibi, ikiliyi sürpriz maceralar da beklemektedir.

 

Yönetmenliğini I’m Dying Up Here, Çılgın Bir Gece, Rush, Sıcak Kalpler gibi yapımlardan tanıdığımız Jonathan Levine’ın yaptığı filmin senaryosunu ise Dan Sterling ve  Liz Hannah kaleme aldı. Long Shot’ın yapımcılığını ise başrol oyuncuları Charlize Theron ve Seth Rogen üstleniyor.

 

Prömiyerini 9 Mart 2019’da South by Southwest Film Festivali’nde yapmasının ardından, 16 Mart 2019’da da Sun Valley Film Festivali’nde izleyicyle buluşan Long Shot, 3 Mayıs’da vizyondakini yerini alacak.

 

Filmden yayınlanan son fragmanı yukarda bulabilirsiniz, Long Shot’ın ilk fragmanını da henüz görmediyseniz, ona da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.