Lucifer’dan Yeni Poster ve Görseller Yayınlandı

12.04.2019 12:42
Lucifer’dan Yeni Poster ve Görseller Yayınlandı

Daha dün yepyeni bir fragmanı yayınlanan Netflix’in yeni transferi Lucifer’dan bugün de poster ve yeni görseller geldi.


4. sezonunda Fox ekranlarından, Netflix’e transfer olan dizi Lucifer, 8 Mayıs’ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanırken, diziden tanıtım atağı geldi. Dün yayınlanan kısa bir tanıtım fragmanının ardından, bugün yeni bir postere ek olarak, diziden görseller de hayranlarının beğenisine sunuldu.

 

Aslında dizinin, Netflix tarafından satın alındığı ve yeni sezonunun dijital platform üzerinden yayınlanacağı, 2018 yazından beri biliniyordu ancak, Lucifer’in ne zaman ekrandaki yerini alacağı konusu netlik kazanmamıştı. Dün yayınlanan videoyla netlik kazanan tarihten sonra, diziden bir sürpriz haber daha geldi. Lucifer’a ilk günahkar Eve (Havva) da dahil oluyor!

 

Lucifer karakterine Tom Ellis’in hayat verdiği diziye 4. sezonda dahil olan Eve karakterinde ise Inbar Lavi’yi izleyeceğiz. Lucifer dizisinde ikiliye Lauren German, Kevin Alejandro, Lesley-Ann Brant, Rachael Harris, Aimee Garcia gibi isimler de eşlik ediyor.

 

8 Mayıs tarihinde Netflix ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Lucifer’dan yayınlanan en son poster ve görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Dizinin dün yayınlanan tanıtım fragmanını henüz görmediyseniz, bu haberimize tıklayarak izleyebilirsiniz.