Lucifer'ın 4. Sezonundan Yepyeni Bir Fragman Yayınlandı

26.04.2019 10:48

Netflix’in güçlü transferi "Lucifer" dizisinin 4. sezonu için gün saymaya başlamışken, diziden yepyeni bir fragman paylaşıldı.


Lucifer 4. sezonu ile 8 Mayıs’ta Netflix dijital platformu üzerinden hayranlarıyla buluşacak. Lucifer karakterine Tom Ellis’in hayat verdiği diziye, bu yeni sezonda Eve (Havva) karakteri de dahil oluyor! Eve karakterini ise Inbar Lavi’nin canlandırdığı "Lucifer"da ikiliye Lauren German, Kevin Alejandro, Rachael Harris, Aimee Garcia gibi ünlü isimler de eşlik ediyor.

 

Netflix’in 2018 yılında Fox’tan haklarını satın aldığı sevilen dizi; Neil Gaiman’ın "Vertigo Imprint" çizgi romanından uyarlanıyor. 4. sezonu merakla beklenen dizi de, dünyayaya düşen melek Lucifer’in maceraları konu alnıyor. Lucifer’e bu maceralarında LAPD Dedektifi Chloe Decker eşlik ediyor. Lord of Hell (Cehennem Lordu) ünvanından sıkılan Lucifer, emekli oluyor ve Los Angeles’ta kendine yeni bir hayat kuruyor. 4. sezonda ise; Lucifer’ı Chloe hakkında bir sürpriz bekliyor!

 

8 Mayıs 2019 tarihinde Netflix ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan "Lucifer"dan yayınlanan en son fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.

 

Diziden geçtiğimiz haftalarda yayınlanan poster ve görselleri henüz görmediyseniz, onlara da bu haberimize tıklayarak ulaşabilirsiniz.