Gary Oldman ve Jessica Alba’lı Killers Anonymous'tan İlk Fragman Geldi

20.05.2019 09:45

Geçtiğimiz sene kazandığı Oscar ödülü ile dikkatleri üzerine çeken Gary Oldman ve “Dark Angel” dizisinin Altın Küre adayı yıldızı Jessica Alba’nın başrollerini paylaştığı aksiyon ve gerilim dolu “Killers Anonymous”ın ilk fragmanı ve afişi yayınlandı.


Filmde başrol ikilisine Suki Waterhouse, Tommy Flanagan, Myanna Buring, Michael Socha, Tim McInnerny, Sadie Frost, Rhyon Nicole Brown ve Sam Hazeldine gibi başarılı isimler eşlik ederken yönetmen koltuğunda oturan isim ise 2016 yapımı bilim kurgu filmi “Let's Be Evil” ile adından söz ettiren Martin Owen.

 

Katillerden oluşan bir destek grubu, ABD'li bir senatöre düzenlenen suikast girişiminden sorumlu kişileri ortaya çıkarmakla görevlendirilir görevlendirilmez hiç vakit kaybetmeden bu gizemli olayı çözmeye koyulur. Ancak bir süre sonra olayın hiç de göründüğü gibi gerçekleşmediği anlaşılır. Katillerden oluşan ekip, suikastla ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkardıkça kendileri başkalarının hedefi haline gelir. İş tanımları ile kendi canlarını koruma arasında sıkışıp kalan grup peşlerine düşenlerden kurtulup, öldürme emrini veren gizli ittifakların peşinde düşmek zorunda kalır.

 

Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz bilinmeyen “Killers Anonymous” Amerika’da 28 Haziran tarihinde gösterime girecek.