The Current War Nihayet Vizyon Tarihine Kavuştu!

22.05.2019 15:42
The Current War Nihayet Vizyon Tarihine Kavuştu!

2017 yılından beri merakla beklenen ancak, Harvey Weinstein şirketinin iflası nedeniyle vizyondaki yerini halen alamayan “The Current War” için vizyon tarihi belirlendi!


Elektrik alanındaki teknolojilerin gelişimine büyük katkı sağlamış ve birçok icat ortaya çıkarmış Thomas Edison ve George Westinghouse arasındaki rekabete odaklanan “The Current War”ın yönetmenliğini “Casino”, “American Horror Story" ve “Glee” gibi yapımlardan tanıdığımız Alfonso Gomez-Rejon üstleniyor.

 

Tarihi bir dram filmi olan “The Current War”da Thomas Edison’a Benedict Cumberbatch; George Westinghouse’a Michael Shannon; Nikola Tesla’ya ise Nicholas Hoult hayat veriyor. Oldukça güçlü ve erkek ağırlıklı oyuncu kadrosuna sahip olan filmde ayrıca Tom HollandKatherine  Waterston, Matthew Macfadyen ve Tuppence Middleton gibi önemli isimler de yer alıyor.

 

9 Eylül 2017’de Toronto Film Festivali’nde prömiyerini yapan “The Current War”, prömiyerinden neredeyse iki yıl sonra 4 Ekim 2019’da Amerika’da vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belirsizliğini koruyor.