Behzat Ç. Çekimlerinden Görseller Paylaşıldı!

30.05.2019 20:31
Behzat Ç. Çekimlerinden Görseller Paylaşıldı!

Yeniden başlama haberiyle hayranlarını oldukça mutlu eden “Behzat Ç.”den yepyeni görüntüler paylaşıldı.


6 yıl ara verdikten sonra, izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanan sevilen polisiye dizisi “Behzat Ç” Blu Tv ekranlarında yer alacak! Yayın tarihi henüz netleşmeyen dizinin çekimleri sürerken; gelen kareler ile Behzat Komiser’i görevden ayrılmış, başka bir hayat yaşarken görüyoruz.

 

Sevilen dizinin oyuncu kadrosu da büyük ölçüde geri dönerken; dizinin başrolünde Erdal Beşikçioğlu özdeşleştiği Behzat Ç. karakterine hayat vermeye devam edecek.

 

Son gelen bilgilere göre; Canan Ergüder ve Ege Aydan da heyecanla beklenen diziye geri dönüyor. Bu noktada Savcı Esra rolündeki Canan Ergüder’in diziye ne şekilde döneceği de oldukça büyük merak uyandırdı; çünkü dizide karakter şüpheye yer bırakmayacak bir biçimde ölüyordu. Çekimleri süren “Behzat Ç.”nin kadrosunda yeniden ekranlarda olacak diğer isimler ise Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren!

 

Vosvos’una binip giden amirimizin, yeni hayatına ilk bakışı atmak için, çekimlerden yayınlanan fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.