Behzat Ç.’den İkinci Tanıtım Videosu Geldi

07.06.2019 22:08

Ekranlara geri dönüşü merakla beklenen “Behzat Ç”den kısa bir tanıtım videosu daha yayınlandı.


Dizinin ekranlara dönüş haberini yine kısa bir video ile, Behzat’ı yani Erdal Beşikçioğlu'nu valizinden kıyafetlerini bir bir çıkarıp giyişi ile görmüştük. En son yayınlanan videoda ise; Behzat’ın yeni hayatına bir göz atıyoruz. Uzun saçlarıyla Behzat’ın yanında Hayalet'i de gördüğümüz videoda, Ercüment ile de saçlarını kazıtırken karşılaşıyoruz. Ve videonun sonunda Behzat’tan bize yine bir soru işareti kalıyor.

 

6 yıl ara verdikten sonra, izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanan sevilen polisiye dizisi “Behzat Ç” Blu Tv ekranlarında yer alacak! Nejat İşler, İnanç KonukçuBerkan ŞalGüven KıraçEray Eserol ve Ayça Eren’in de eskisi gibi oyucu kadrosunda yer alacağı diziyle Canan Ergüder ve Ege Aydan da ekranlara geri dönüyor. Yeni yapılan açıklamada dizinin oyuncu kadrosuna Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik'in dâhil olduğu açıklandı.

  

Blu TV tarafından henüz net bir yayın tarihi açıklanmamış olsa da; dizinin Haziran ayı ortalarında ekranlardaki yerini alması bekleniyor. “Behzat Ç”nin tanıtım videosunu yukarıdan izleyebilirsiniz.