Netflix'in The Witcher Dizisine Ait Yepyeni Bir Fragman Yayınlandı

22.07.2019 20:41

Netflix, bu yıl piyasaya damgasını vurmasını beklediği Witcher dizisine ait fragmanı resmi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

Senaryonun başrolü olan Rivialı Geralt rolüne hayat verecek ismin Henry Cavill  olacağı eski oyun ve kitap serisi yeni Netflix dizi projesi Witcher’ın ekibi hazırlıkların tamamlanmasını için sabırsızlıkla bekliyormuş. Uzun süredir yapıma ait resmi bir açıklamanın hasretini çekenler bugün resmi Twitter ve Instagram hesabında beklentilerini karşılayacak ilk fotoğraflar ile buluştu. Paylaşılan görüntülere bakılacak olursa, dizi bizleri Geralt, Ciri ve Yennefer’le buluşturacak ve başrol Cavill’a Ciri rolünde Freya Allan, Yennefer rolünde ise Anya Chalotra eşlik edecek. 

 

Dizinin yapımcılığını ve yaratıcılığını Daredevil, The Defenders ve The Umbrella Academy gibi hatırı sayılır yapımlarda yardımcı başyapımcılığı da üstlenmiş olan Lauren Schmidt üstleniyor. 8 bölümden oluşan ilk sezon için ne bir fragman ne de bir tarih açıklanmış değil. Ancak geçmişte yapılmış olan açıklamaları baz alacak olursak, bu yılın sonlarına doğru dizinin ekranlarda olacağını varsayabiliriz.