Once Upon a Time in Hollywood’tan Yepyeni Görseller!

05.07.2019 10:51
Once Upon a Time in Hollywood’tan Yepyeni Görseller!

Bu yılın en merak edilen filmleri arasında yer alan “Once Upon a Time in Hollywood” ile ilgili yeni bir haberin olmadığı bir gün dahi geçmiyor.


Dünya prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapan, Quentin Tarantino’nun yıldız dolu yapımı “Once Upon a Time in Hollywood” 23 Ağustos tarihinde, beyaz perdede izleyiciyle buluşmadan önce, filmden yepyeni görseller paylaşıldı.

 

1969 yılında geçen “Once Upon a Time in Hollywood” Tarantino’nun belki de en çok yıldızı bir arada barındıran filmi olarak sinema tarihinde yerini alacak. Merakla beklenen film; tanınmadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışan ikilinin mücadelesini konu alıyor. “Once Upon a Time in Hollywood”ta Leonardo DiCaprio, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton’a; Brad Pitt ise Dalton’un dublörü Cliff Booth’a hayat veriyor. Rick Dalton’un ünlü komşusu Sharon Tate, Charles Manson tarikatının cinayetine kurban gider ve burada Tarantino iki öyküyü ustaca birleştirir!

 

“Once Upon a Time in Hollywood”ta Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio’ya Luke PerryMargot RobbieAl PacinoKurt RussellZoe BellScoot McNairyTimothy OlyphantDamian LewisDakota Fanning gibi birçok güçlü ve ünlü isim eşlik ediyor.

 

“Once Upon a Time in Hollywood”tan yayınlanan görselleri aşağıda görebilirsiniz.