Merakla Beklenen Zombieland: Double Tap’ten İlk Fragman Burada!

29.07.2019 18:02

2009 yılında izleyici ile buluşan “Zombieland” filminin devamı niteliği taşıyan serinin ikinci filmi Zombieland: Double Tap”ten ilk fragman izleyicinin beğenisine sunuldu!


Filmin başrollerinde ilk filmde olduğu gibi Columbus rolünde Jesse Eisenberg; Wichita rolünde Emma Stone; Tallahassee rolünde Woody Harrelson ve Little Rock rolünde Abigail Breslin yer alıyor. Filmde ayrıca Bill Murray’i kendini canlandırırken de göreceğiz.

 

“Zombieland” serisinin ikinci filminde değişmeyen bir başka isim ise filmin “Venom: Zehirli Öfke”, “30 Minutes or Less”,”Gangster Squad” gibi yapımlardan tanıdığımız yönetmeni Ruben Fleischer!

 

Aksiyon, komedi ve korku öğelerini izleyiciye bir arada sunan filmde başrollerimiz 10 yıl sonunda Beyaz Saray’a taşınmaya karar vermiştir. İlk filmden bu yana geçen 10 yılda, zombiler ise giderek güçlenmiş, evrimleşerek farklı türlere ayrılmıştır. Özellikle bazı zombi türleri gelişen özellikleri ile ekibi çok zorlayacaktır.

 

İlk filmi ile 102 milyon dolarlık bir hasılat elde eden “Zombieland”in ikinci filmi “Zombieland: Double Tap” 15 Kasım 2019 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Merakla beklenen filmden yayınlanan son fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.