Mindhunter Dizisinin İkinci Sezon Fragmanı Yayında

06.08.2019 09:33

Amerikalı yönetmen David Fincher’ın sadece yönetmenliğini değil yapımcılığını da üstlendiği “Mindhunter” dizisinin ikinci sezon yayınlanma tarihi 16 Ağustos’a sayılı günler kala, dizinin yeni sezonuna ait ilk fragman yayınlandı.


Gerçek olaylardan esinlenen dizide, seri katillerin işledikleri suçların nedenlerini anlamaya çalışan FBI ajanlarının araştırmalarına şahitlik ediyoruz.

 

Mindhunter'da bu sezon oyuncu kadrosuna Damon Herriman dahil oldu. Netflix tarafından yayınlanacak olan dizide, Holden Ford ve Bill Tench adlı iki FBI ajanı ve psikolog Wendy Carr’ın, mahkûmiyetleri kesinleşmiş olan seri katillerin psikolojik yapılarını anlayabilmek için yaptıkları araştırmalar tek tek işleniyor. İlk sezonu 1977 yılında geçen dizi, ikinci sezonda ise 1979-1981 yılları arasında Atlanta’da işlenmiş olan çocuk cinayetlerinin dosyalarını işliyor olacak. Ayrıca Mindhunter'ın 2. sezonunda yılın en çok ses getiren filmlerinden biri olacağı şimdiden kesinleşen Quentin Tarantino'nun Once Upon A Time In Hollywood filminde de işlediği Manson cinayetlerine değinilecek ve dizide Charles Manson'ı Damon Herriman canlandıracak.

 

Fragmanda görülen anlara ve şimdiye kadar çıkan haberlere göre dizinin başrollerini üstlenen Jonathan Groff, Holt McCallanyAnna Torv ve Hannah Gross ikinci sezonda da kadroda yer almaya devam edecek.