Suç Kraliçeleri'nin Karakter Posterleri Yayınlandı

09.08.2019 02:25
Suç Kraliçeleri'nin Karakter Posterleri Yayınlandı

Yıldız isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken suç dramı Suç Kraliçeleri'nden karakter posterleri yayınlandı. 

 

Başrollerini iki Altın Küre ödülü sahibi Elisabeth Moss, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı bulunan Melissa McCarthy ve komedi filmlerinin Emmy ödüllü aranan yüzü Tiffany Haddish'in üstlendiği suç içerikli dram filminin yönetmenliğini ise senaristi Andrea Berloff üstleniyor. (Üstelik bu ünlü senaristin ilk yönetmenlik denemesi olacak. Ayrıca filmin senaryosunun oluşumunda da yönetmenin payı var.) 

 

1978 yılında yaşamak için hiç de kolay bir yer sayılmayan Hell’s Kitchen’da gerçeklerin gayet farkında olan kişilerden 3 tane ev hanımının yaşamları üzerinden ilerleyen hikaye, FBI’ında olaylara dahil olması ile iyice ilginç bir hal alıyor...

 

Ayrıca filmin zengin kadrosunda üç başrole Emmy ödüllü başarılı oyuncu Margo Martindale, yeni nesil Star Wars ile başarısını bir kez daha kanıtlayan Domhnall Gleeson, Hollywood'un tanınan yüzlerinden James Badge Dale, Emmy ödülü sahibi Bill Camp, Oscar ödüllü Common, Shameless dizisi oyuncusu  Alicia Coppola, Wayne Duvall ve Brian d'Arcy James gibi isimler eşlik ediyor.

 

"Suç Kraliçeleri"nin ülkemizdeki vizyon tarihiyle ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.