Star Wars: The Rise of Skywalker'dan Yepyeni Karakter Posterleri!

22.11.2019 11:23
Star Wars: The Rise of Skywalker'dan Yepyeni Karakter Posterleri!

LucasFilm ve Disney'in ortaklığında hazırlanan Star Wars üçlemesine ait son film Star Wars: The Rise of Skywalker'un karakter posterleri yayınlandı.

 

Yayınlanması ile Star Wars evreninde bir devre daha veda edeceğimiz Star Wars: The Rise of Skywalker'ın konusuna gelecek olursak; Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından Kylo Ren, Büyük Lider olarak atanmıştır. Çok kısa bir süre sonra ise Rey kendi içindeki gücü benimsemiş ve onu geçmişe hapseden bağlarından kurtulmak için elinden geleni yapmaya başlamıştır. Bu sırada Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel kaoslar yaşanmaktadır çünkü Yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmakta olan galaksideki düzen bozulmaya başlamıştır...

 

The Force Awakens ve The Last Jedi'da sorulan sorunların yarım kalan cevaplarını izleyiciye sunmak amacıyla yaratıldığı ilan edilen Star Wars: The Rise of Skywalker'ın oyuncu kadrosunda  Daisy Ridley, Oscar Isaac ve John Boyega'nın yanı sıra  Domhnall Gleeson, Mark Hamill, Billie Lourd, Lupita Nyong'O, Richard E. Grant, Keri Russell, Dominic Monaghan, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams, Anthony Daniels gibi isimler bulunuyor. Ayrıca,  Star Wars: The Rise of Skywalker'un daha önceki haberlerinde de yazdığımız gibi geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz ilk filmlerin yıldız oyuncu Carrie Fisher'ın daha önce çekilen sahneleri filme ekleniyor. Bu yolla Prenses Leia'nın hikayesini tamamlamayı planlayan ekibin başında ise yönetmen J.J. Abrams bulunuyor.

 

Star Wars: The Rise of Skywalker, 20 Aralık tüm dünya ile aynı tarihte ülkemizde de vizyona girecek.