Downton Abbey Sevenlere Müjde

28.11.2019 14:27
Downton Abbey Sevenlere Müjde

2010-2015 yılları arasında yayınlanan ve çok sevilen Downton Abbey dizisinin geçtiğimiz Eylül ayında vizyona giren filminin devam yapımı için çalışmalara başlandı.


3 Altın Küre ve 15 Emmy ödülünün sahibi Downton Abbey dizisi 1920’li yıllarda, büyük problemlerin yaşandığı toplumda, İngiliz soylularının hayatlarını konu alıyordu. Savaşın yanında, sınıf çatışmalarının da yaşandığı yıllarda, Crawley ailesinin evin hizmetkarlarıyla yaşadıkları ilişki Kraliçe Elizabeth’i bile ekrana kilitlemiş diye duymuştuk.

 

Ülkemizde önce 20 Eylül’de vizyona gireceği açıklanan ancak vizyon tarihi bilinmeyen bir zamana ertelenen  Downton Abbey filminin oyuncu kardorsunda, diziden aşina olduğumuz Michelle DockeryElizabeth McGovernMaggie Smith ve Hugh Bonneville gibi isimlerin yanında Imelda StauntonGeraldine James, Simon JonesDavid HaigTuppence MiddletonKate Phillips ve Stephen Campbell Moore  gibi yeni isimler de ekleniyor. Downton Abbey’nin ilk filminin senaryosunu dönem dizisinin yaratıcısı Julian Fellowes kaleme alırken aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenmişti. Yeni filmin senaryosunu da Fellowes’in kaleme alacağı belirtiliyor.

 

Downton Abbey’nin devam filmi için Carnival Films ile anlaşma imzalanmış olsa da henüz çok fazla detay paylaşılmadı. Detaylar geldikçe sizlere iletmeye devam edeceğiz.