The Crown 4. Sezondan Bir Sürpriz Daha

02.12.2019 13:31
The Crown 4. Sezondan Bir Sürpriz Daha

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin en sevilen prensesi Diana’nın yer alacak olması sebebi ile büyük bir merakla beklenen The Crown 4. Sezon hayranlarına bir sürpriz daha yapacak!


3. sezonu ile 17 Kasım tarihinden itibaren Netflix ekranlarındaki yerini alan The Crown, daha 3. Sezon yayınlanır yayınlanmaz 4. Sezonu ile konuşulmaya başlandı. 3. Sezonunda yeni bir cast ile ekranlara dönen dizide dönem değişiklikleri nedeniyle oyuncu kadrosunda değişiklikler olacağı biliniyordu. Prenses Dianalı 4. Sezonun 1972 sonrası döneme ışık tutacağı dizide tarihin belki de en popüler prensesine Emma Corrinhayat verecek. Daha önce hiçbir büyük projede izlemediğimiz genç oyuncuya ise, dizinin 2016 ve 2017 yıllarında yayınlanan önceki sezonlarında Kraliçe II. Elizabeth’in gençliği rolünde izlediğimiz Claire Foy geri dönerek eşlik ediyor!

 

Peter Morgan  senaryosunu kaleme aldığı dizinin 4. Sezonunda sık sık flashbacklerle diziye geri dönecek olan Claire Foy’a ait dizi setinden görseller de paylaşıldı. Bu görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

 

Ayrıca The Crown 4. Sezondan yayınlanan Prenses Diana’lı görselleri gözden kaçırdıysanız, buraya tıklayarak, onları da görebilirsiniz.