Star Wars: Rise of Skywalker’dan Yeni Tanıtım Fragmanları Paylaşıldı!

03.12.2019 12:00

20 Aralık 2019 tarihinde vizyona girmesi sabırsızlıkla beklenen Star Wars üçlemesinin son filmi  Star Wars: The Rise of Skywalker'den iki yeni tanıtım fragmanı görücüye çıktı.


2015 yılında çekilen ve son üçlemenin ilk filmi olan  Star Wars: The Force Awakens’ın da yönetmeni olan J.J. Abrams‘ın yönetmen koltuğunda oturduğu  Star Wars: The Rise of Skywalker’dan yayınlanan tanıtım fragmanlarından ilki üçlemenin son filmi ile karşı karşıya olduğumuzu  hatırlatır nitelikte. İkinci fragman ise Daisy Ridley’in canlandırdığı Rey karakterine odaklanıyor.

 

LucasFilm ve Disney'in ortaklığında hayata geçen Star Wars: The Rise of Skywalker’ın konusu ise şöyle; Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından Kylo Ren, Büyük Lider olarak atanmıştır. Çok kısa bir süre sonra ise Rey kendi içindeki gücü benimsemiş ve onu geçmişe hapseden bağlarından kurtulmak için elinden geleni yapmaya başlamıştır. Bu sırada Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel kaoslar yaşanmaktadır çünkü Yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmakta olan galaksideki düzen bozulmaya başlamıştır...

 

İki yeni tanıtım fragmanı yayınlan filmin oyuncu kadrosuna göz atacak olursak  Oscar Isaac , John Boyega, Domhnall GleesonMark HamillBillie LourdLupita Nyong'ORichard E. GrantKeri Russell, Dominic MonaghanKelly Marie TranJoonas SuotamoBilly Dee WilliamsAnthony Daniels gibi isimler bulunuyor.

 

Star Wars: The Rise of Skywalker’ın tanıtım fragmanlarından ilkini yukardan; ikincisini ise buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.