Once Upon a Time in Hollywood’dan Kamera Arkası Videosu

28.01.2020 15:54
Once Upon a Time in Hollywood’dan Kamera Arkası Videosu

Dünya prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapan ve içinde bulunduğumuz ödül sezonunda da adından sıklıkla söz ettiren Once Upon a Time in Hollywood’dan tam 28 dakikalık bir kamera arkası videosu paylaşıldı.


1969 yılında geçen Once Upon a Time in Hollywood Tarantino’nun yönetmenliğinde yıldız dolu bir kadro ile ağustos ayında beyaz perdede yerini almıştı. Filmde Brad PittLeonardo DiCaprioLuke PerryMargot RobbieAl PacinoKurt RussellZoe BellScoot McNairyTimothy OlyphantDamian LewisDakota Fanning gibi isimler yer alıyor.

 

Once Upon a Time in Hollywood tanınmadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışan ikilinin mücadelesini konu alıyor. Once Upon a Time in Hollywood'ta, Leonardo DiCaprio, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton’a; Brad Pitt ise Dalton’ın dublörü Cliff Booth’a hayat veriyor. Rick Dalton’ın ünlü komşusu Sharon Tate (Margot Robbie), Charles Manson tarikatının cinayetine kurban gider ve burada Tarantino iki öyküyü ustaca birleştirir!

 

 10 dalda Oscar adaylığı kazanan Once Upon a Time in Hollywood’un kamera arkası görüntüleri eşliğinde, oyuncularının anlatımınında yer aldığı videoyu buradan izleyebilirsiniz.