David Fincher’ın Yeni Filmi Bu Yıl İçinde Netflix’e Gelebilir

15.06.2020 10:31
David Fincher’ın Yeni Filmi Bu Yıl İçinde Netflix’e Gelebilir

Film yapımcısı Eric Roth, yaptığı açıklamada David Fincher’ın yeni filmi “Mank”ın Ekim 2020 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanabileceğini söyledi.

2014 yılında büyük ses getiren “Gone Girl” filminden sonra, uzun metrajlı filmler yerine televizyon projelerine odaklanan David Fincher “Mindhunter” ve “Love, Death & Robots” gibi yapımlarla izleyicilerin karşısına çıktı. Netflix ile ortaklığını sürdürmesi beklenen David Fincher’ın yeni filmi “Mank”ın da Ekim 2020 tarihinde yayınlanması bekleniyor.

Jack Fincher tarafından kaleme alınan “Mank” filmi, senarist Herman. J Mankiewicz’in hayatını odağına alıyor. Klasik bir film olan “Citizen Kane”in yapım aşamasındaki zorluklardan, filmin yönetmeni ve yıldızı Orson Welles’e kadar birçok noktaya değinen filmin kadrosunda Gary Oldman, Lily Collins ve Charles Dance gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Bugüne kadar filmin ne zaman yayınlanacağına dair bir ipucu yoktu. Ancak Eric Roth’un açıklaması ile artık bir gösterim tarihi var diyebiliriz. Filmin Netflix’te yayınlandıktan sonra Oscar’a aday olması bekleniyor.