Johnny Depp Fantastic Beasts Film Serisinden Ayrıldı

09.11.2020 13:01
Johnny Depp Fantastic Beasts Film Serisinden Ayrıldı

Johnny Depp geçtiğimiz günlerde “Fantastic Beasts 3” filminde yer almayacağını açıkladı.

Harry Potter evreninde geçen “Fantastic Beasts And Where To Find Them” ve “The Crimes Of Grindelwald” filmlerinde kötü bir büyücü olan Gellert Grindelwald’ı canlandırdan Johnny Depp geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada serinin devam filmlerinde yer almayacağını hayranları ile paylaştı.

Johnny Depp kendi Instagram hesabından paylaştığı açıklamada “Fantastic Beasts 3” ve devamında gelebilecek olan filmlerde yer almayacağını bildirdi. Açıklama ise şöyle:

“Son yaşanan olaylar neticesinde kısa bir açıklama yapmak istiyorum. Öncelikle geçtiğimiz günlerde yanımda olduğunuz ve mesajlarınızla bana destek verdiğiniz için teşekkürler.

Warner Bros. tarafından Fantastic Beasts serisinden ve Grindelwald karakterinden çekilmem söylendi. Bu isteği yerine getirmeye karar verdim ve bu karara saygı duyuyorum.

Son olarak İngiltere’de devam eden gerçek dışı duruşma ve mahkeme sizlere gerçeği anlatma mücadelemi etkilemeyecek. Kendimden eminim ve bu suçlamaların yalan olduğunu kanıtlayacağım. Hayatıma ve kariyerime bu olayların gölge düşürmesine izin vermeyeceğim.”

“Fantastic Beasts 3”ün çekimleri devam ederken vizyon tarihi ise 2022 yazı olarak açıklandı. Johnny Depp’in ise yeni projeleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Johnny Depp’in Instagram gönderisine buradan ulaşabilirsiniz.