The Tragedy of Macbeth’ten Yeni Fragman!

26.11.2021 18:23

Apple TV+ ve A24 yeni bir The Tragedy of Macbeth fragmanı yayınladı. Bu fragmanda Danzel Washington’ın hayat verdiği Macbeth’i, hikayenin fitilini ateşleyen cinayeti işlerken görüyoruz. 

Güçlü kadrosuyla göz dolduran filmde Washington’a Leydi Macbeth olarak Frances McDormand eşlik ediyor. Ayrıca Brendan GleesonCorey Hawkins, Harry Melling ve Ralph Ineson filmin dikkat çeken diğer isimleri.

William Shakespeare'in bu ünlü oyununun uyarlamasını yönetmense Oscar ödüllü Joel Coen. The Tragedy of Macbeth, yıllardır kardeşi Ethan Coen ile çalışan Joel Coen’in ilk solo uzun metraj filmi olacak. Coen’in 2019'un başlarında geliştirilmeye başladığı projenin yapımcılığını ve dağıtımını A24 üstleniyor. Siyah-beyaz olarak çekilen filmin fragmanlarından anladığımız üzere filmin dili Shakespeare’in orijinal materyalini koruyor. 

The Tragedy of Macbeth 14 Ocak'ta Apple TV+ kataloğunda!

İlk gösterimini New York Film Festivali'nde yapan The Tragedy of Macbeth'in ülkemizde ne zaman vizyona gireceği belirsiz. Fakat dünyada Noel zamanı vizyona girmesi planlanan film, 14 Ocak 2022'de de Apple TV+ kataloğunda yerini alacak.