Jason Momoa “Hızlı ve Öfkeli” Serisine Katılıyor!

31.01.2022 09:57
Jason Momoa “Hızlı ve Öfkeli” Serisine Katılıyor!

Jason Momoa, henüz açıklanmayan bir rolle “Hızlı ve Öfkeli 10” kadrosuna katılıyor!

Dwayne Johnson kısa süre önce "Hızlı ve Öfkeli" serisine geri dönmesinin mümkün olmadığını söyledi. Hatta Vin Diesel ile bir anlaşmazlık yaşadılar (İlgili habere buradan ulaşabilirsiniz). Ancak Vin Diesel ve şirketi onun yerini alacak bir yıldız gücü bulmakta hiç zaman kaybetmedi. Franchise Twitter'da “Aquaman” yıldızı Jason Momoa'nın yaklaşmakta olan onuncu filmin kadrosuna katılacağını duyurdu. Karakteri henüz açıklanmasa da, Momoa'nın yeni bir kötü adam oynadığına dair söylentiler dolaşıyor.

Filmlerin resmi Twitter hesabından “Hızlı Ailesi büyümeye devam ediyor. Hoş geldin Jason Momoa,” diye bir tweet atıldı. Jason Statham, John Cena ve hatta Helen Mirren gibi isimler son yıllarda “Hızlı ve Öfkeli” filmlerinde boy gösteriyor, Momoa da uzun soluklu aksiyon serisine katılan son yıldız oldu. 2021'de “Hızlı ve Öfkeli 9” dünya çapında 726 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Serinin bu 10. filmin ötesindeki geleceği ise belirsizliğini koruyor.

"Dune"da Duncan Idaho’yu canlandıran Momoa’yı, bu yıl "Aquaman and the Lost Kingdom"da izleyeceğiz (Serinin ilk filmini yöneten James Wan ile yeniden bir araya gelecek.) Ayrıca yakında çıkacak olan Western filmi “The Last Manhunt” ve Netflix çizgi roman uyarlaması “Slumberland”da rol alıyor. 

Justin Lin, "Hızlı ve Öfkeli 9" ile seriye döndükten sonra "Hızlı ve Öfkeli 10"u yönetmeye hazırlanıyor. "Hızlı ve Öfkeli 9", Lin'in 2013’de "Hızlı ve Öfkeli 6"dan bu yana yönettiği ilk "Hızlı ve Öfkeli" filmiydi. Yönetmen, daha önce “Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı”, “Hızlı ve Öfkeli 4” ve “Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu”nu yönettiği için bildiği malzemelerle çalışacak. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang ve Charlize Theron'un geri dönmesi beklenen kadro, bir tür aile buluşması olacak şekilde tasarlanıyor. Diesel ve Lin yürütücü yapımcı olarak görev yapacaklar.

Bu baharda çekimlerine başlanacak filmin şu anda 19 Mayıs 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.