“Bergen” Filminden İlk Uzun Fragman Geldi!

04.02.2022 12:01

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü üstlendiği “Bergen” filminden ilk uzun fragman geldi. Film 4 Mart 2022 tarihinde vizyona girecek.

Farah Zeynep Abdullah'ın başrolde olduğu film Bergen adıyla tanınan ünlü arabesk şarkıcısının hayatını anlatıyor. Gerçek adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, hayatında pek çok zorluğa göğüs germek zorunda kalıyor, "Acıların Kadını" olarak anılan Bergen, 1982'de ilk albümünü çıkarttı ve  arabesk müziğin önemli isimlerinden oldu. Aynı yıl kocasının yüzüne kezzap atmasıyla gözlerini kaybetti, daha sonra sol gözü görme yetisi kazandı. Bergen, sağ gözündeki hasardan ötürü saçlarını sağ gözünün üzerine attığı imajıyla hatırlanıyor.

Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı filmin yönetmenliğini ise Caner Alper ve Mehmet Binay üstleniyor. 

Farah Zeynep Abdullah’a eşlik eden isimler arasında ise, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi değerli oyuncular var.