Russell Crowe, “Kraven the Hunter” Kadrosuna Katılıyor!

10.02.2022 11:57
Russell Crowe, “Kraven the Hunter” Kadrosuna Katılıyor!

Oscar ödüllü Russell Crowe, Aaron Taylor-Johnson’ın başrolde olduğu “Kraven the Hunter” filminin kadrosuna katılıyor!

Oscar ödüllü Russell Crowe, Aaron Taylor-Johnson’ın başrolde olduğu “Kraven the Hunter” filminin kadrosuna katılıyor. Kraven the Hunter karakteri aslında Örümcek-Adam evreninin bir parçası, kahramanın en ölümcül düşmanlarından biri.

Filmi, daha önce “All Is Lost” ve “Triple Frontier” filmlerini yöneten J.C. Chandor yönetiyor. Crowe daha çok “Köstebek” ve “Gladyatör” gibi sürükleyici gibi işleriyle hatırlanıyor, ancak o, süper kahramanlar dünyasına da yabancı değil. Daha önce Zack Snyder'ın “Man of Steel” filminde Superman'in babası Jor-El'i canlandırmıştı. Ayrıca Taika Waititi'nin “Thor: Love and Thunder” filmiyle Marvel Sinema Evrenine girecek.

Kafa karışıklığı ihtimalini hemen kaldıralım; Kraven the Hunter, Marvel çizgi romanlarında görünmesine rağmen resmi Marvel Sinematik Evren’in bir parçası değil. Sony Pictures'ın Örümcek-Adam lisanslı anlaşmasındaki karakterlerden biri. Ancak “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” bir gişe canavarı haline geldiğinden her türlü bir araya geliş artık mümkün gibi. Sony ayrıca Örümcek-Adam'la şavaşmış karakterlerden Morbius'a dayanan bir film yapıyor ve Venom’un etrafında bir seri kurmaya devam ediyor.

Avi Arad ve Matt Tolmach'ın yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosunu Art Marcum, Matt Holloway ve Richard Wenk yazıyor.