Bruce Willis Hakkında "Hafıza Kaybı Yaşıyor" İddiası Ortaya Atıldı!

15.03.2022 12:36
Bruce Willis Hakkında

İkonik aksiyon yıldızı Bruce Willis'in demans hastalığı ile mücadele ettiği iddia ediliyor. 

İddialara göre ünlü oyuncu Bruce Willis demans hastalığı sebebiyle hafıza kayıpları yaşıyor. Repliklerini ezberlemekte güçlük çeken oyuncu hafızası iyice kötüleşmeden alabildiği kadar iş almak istiyor. Hala çalışabiliyorken mümkün olduğunca çok para kazanmak için elinden geleni yaptığı söyleniyor. 

Hayranlar, 66 yaşındaki oyuncunun düzinelerce düşük bütçeli, kötü eleştiriler alan filmlerdeki varlığını sorgularken, “Zor Ölüm” serisinin yıldızının sağlığı son haftalarda internette spekülasyon konusu oldu.

Hard Kill”, “Survive the Night” ve “Trauma Center” gibi Willis'in son dönem filmlerini yöneten Matt Eskandari, hafıza kaybı söylentilerine internette cevap verdi. Bir kullanıcı, "Bruce Willis'in demans hastası olduğunu bir yerde okudum, bu, çevresinde neler olup bittiğinin gerçekten farkında değil" diye yazdı. Bunun üzerine Eskandari, “Evet, bu doğru, onunla dört film çektim, bu yüzden ilk elden biliyorum. Bruce gibi bir efsanenin gözlerinin önünde kötüye gittiğini görmek üzücü.”

Willis'in Quentin Tarantino, Brian De Palma ve Wes Anderson gibi yönetmenlerle çalıştıktan sonra "gözden düştüğünü" söyleyen başka bir kullanıcıya yanıt veren Eskandari, açıkça "Onun demansı var" yazdı.

Film ekibinden biri, M. Night Shyamalan'ın 2019 filmi Glass'ın çekimleri sırasında ciddi şekilde mücadele ettiğini iddia etti: "Glass'ı çekerken, çalışanlar onun hatırlamakta veya söylemekte zorlandığı için kesip kurgulayarak onun etrafında çalıştılar" dedi.

"Glass'taki çoğu sahnede kapüşonluydu ve onun yerine stand-in ve vücut dublörleri kullandılar. Sette gülümsemiyordu ve yürürken ona rehberlik etmesi için her zaman bir asistan tarafından refakat ediliyordu. İyi haber şu ki, bunama korkularının gerçek endişesi olmasına rağmen, Hollywood'da ve gerçek süper kahraman formunda çalışma yeteneğini büyük ölçüde etkilemedi - kulak içi aparatlar gibi yeni teknolojiler sayesinde çalışması yavaşlamayacak.”

Bruce Willis’in sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. İddiaların doğru olup olmadığını zaman gösterecek.