Bill Skarsgård’lı “The Crow” Filmi Geliyor!

04.04.2022 15:45
Bill Skarsgård’lı “The Crow” Filmi Geliyor!

It” filmlerindeki palyaço Pennywise rolüyle büyük dikkat çeken Bill SkarsgårdThe Crow” filminde yer alacak!

James O'Barr'ın 1989 tarihli çizgi romanından, ölüm, intikam ve sonsuz aşk hikayesinin güncellenmiş bir uyarlaması olacak filmin yönetmen koltuğunda Rupert Sanders oturacak.

O'Barr'ın hikayesi, nişanlısıyla birlikte yoldayken arabası bozulan Eric'e odaklanıyor. Eric ve nişanlısı bir çete tarafından vahşice saldırıya uğrayıp katledilir. Eric, suçtan sorumlu olanları takip etmek ve onlardan intikam almak için mistik karga tarafından diriltilir.

Hikaye, 1994’te Alex Proyas tarafından yorumlanıp filme aktarılmıştı. Başroldeki Brandon Lee, filmde kullanılan silahın patlamasıyla hayatını kaybetmişti. Yapımı üç devam filmi izledi: 1996'da Vincent Perez'in oynadığı “The Crow: City of Angels”, 2000 yapımı, Eric Mabius'un oynadığı “The Crow: Salvation” ve Edward Furlong'un başrolde olduğu 2005 yapımı “The Crow: Wicked Prayer.” Ayrıca 1990'ların sonunda Mark Dacascos'un yer aldığı bir TV dizisi vardı.

Senaryosunu Oscar adayı “Kral Richard”ın yazarı Zach Baylin'in yazdığı ve Rupert Sanders’ın yönettiği filmin Haziran ayında Prag ve Münih'te başlaması planlanıyor. Proje ile ilgili şimdilik daha fazla bilgi yok.