Warner Bros. ve DC, Ezra Miller’ın Gelecek Projelerini Durdurdu!

07.04.2022 11:10
Warner Bros. ve DC, Ezra Miller’ın Gelecek Projelerini Durdurdu!

Fantastik Canavarlar” ve “The Flash” filminin yıldızı Ezra Miller’ın uygunsuz davranış ve taciz nedeniyle yakın zamanda tutuklanmasının ardından Ezra Miller'ın geleceğini konuşmak için Warner Bros. ve DC toplantı düzenledi.

Ezra Miller'ın geleceğini konuşmak için toplanan Warner Bros. ve DC'nin ortak kararının DC Genişletilmiş Evrende olası görünümler de dahil olmak üzere Miller'ın bulunduğu gelecek projeleri durdurmak oldu.

Söylentilere göre, Miller geçen yıl “The Flash” filminin çekimlerinde de sık sık sinir krizleri geçiriyordu. Bu Krizler bağırma ya da şiddetli patlamalar olmasa da, Miller’ın kendini kaybettiğini ifade eden kaynaklar var. İçeriden biri Rolling Stone'a, "Ezra bir düşünceye kapılır ve 'Ne yaptığımı bilmiyorum' derdi" diyor.

Ezra Miller geçtiğimiz ay uygunsuz davranış ve tacizden tutuklandı

28 Mart polis raporuna göre, Miller bir Hawaii barındaki müşterilerin karaoke söylemeye başlamasından sonra tedirgin oldu. Miller müstehcen şeyler haykırdı ve şarkı söyleyen 23 yaşındaki bir kadının mikrofonunu kaptı. Ayrıca iddiaya göre dart oynayan 32 yaşındaki bir erkeğe saldırdı. Sonuç olarak 29 yaşındaki film yıldızı tutuklandı ve kefaletle serbest bırakıldı. Olay, Miller'in “Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları'nın” Londra'daki dünya prömiyerinden bir gün önce gerçekleşti.

Daha da rahatsız edici olan, yerel bir çift 29 Mart'ta Miller'a karşı geçici bir yasaklama emri çıkardı. Çift, Miller’ın, yatak odalarına daldığını ve onları tehdit ettiğini iddia etti. Miller'ın adama, “Seni ve sürtük karını gömeceğim” dedi. Dilekçede ayrıca Miller'ın kadının pasaportunu ve erkeğin cüzdanını çaldığı da iddia ediliyor.

Hawaii olayları, Miller'ın karıştığı bir dizi rahatsız edici olayın sonuncusu. Nisan 2020'de, aktörün İzlanda'daki bir barda bir kadını boğduğu görüntüleri sosyal medyada dolaştı. “Adalet Birliği” yıldızı Prikið Kaffihús barından atıldı, ancak tutuklama yapılmadı. (Miller olay hakkında hiç yorum yapmadı.) Kaynaklar, İzlanda görüntüsünün Warner Bros.'u o sırada duraklattığını söylüyor, ancak Miller, bir İngiliz tabloid aleyhindeki iftira davasını kaybeden oyuncu arkadaşı Johnny Depp’in aksine (Depp için “karısını döven” ifadesi kullanılmıştı) “Dumbledore'un Sırları"ndan” atılmadı.

Miller, sırasıyla “Fantastik Canavarlar” ve “The Flash”ı arka arkaya çekti. “The Flash” ile Miller'ı büyük bir gişe rekoru kırabilecek nadir bir oyuncu grubuna fırlatması bekleniyordu. Ancak Hawaii olaylarının yıldız ve Warner Bros için bir kriz yaratması bekleniyordu. 

Miller'ın silahlara karşı bir hayranlığı olduğu biliniyor. The Hollywood Reporter ile 2018 yılında yapılan bir röportajı sırasında Miller, muhabire genç aktörün bir lise katilini canlandırdığı “Kevin Hakkında Konuşmalıyız” filmindeki tatar yayını göstermeyi teklif etti. Röportaj sırasında Miller, silah haklarını da savundu. Oyuncu, “İnsanların kendilerini korumaları gerekiyor” dedi. 

Bir kaynak, Miller'ın 15 Nisan’da vizyona girecek “Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları” galasına katılmasının asla beklenmediğini çünkü film için tanıtım planlarının “The Flash” için sözleşmeye bağlı promosyon taahhütlerini sakladıkları göz önüne alındığında sınırlı olduğunu söyledi. Ayrıca DC hayranları şimdiden Miller’ın yerini “The Flash” dizisinden Grant Gustin’in almasını istediklerini belirten paylaşımlar yapıyorlar.

Miller ve Warner Bros. temsilcileri konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.