Johnny Depp “Karayip Korsanları” Serisine Dönmeyecek!

18.05.2022 14:12
Johnny Depp “Karayip Korsanları” Serisine Dönmeyecek!

Karayip Korsanları” yapımcısı Jerry Bruckheimer, Johnny Depp'in Kaptan Jack Sparrow olarak dönmesi gibi bir planları olmadığını açıkladı. 

Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki karalama davası bu hafta da devam ediyor, mahkemenin henüz bir karara varamamasına rağmen izleyicilerin çoğunluğunun zaten bir taraf seçtiği görülüyor. Dava başından şu ana kadarki süreçte Depp, kamuoyundan büyük destek gördü. Bunu akılda tutarak, “Karayip Korsanları” yapımcısı Jerry Bruckheimer, Depp'in seriye geri dönme ihtimali  hakkında bir güncelleme yaptı. Depp, eski eşi Amber Heard'ün kendisine şiddet uyguladığı iddialarından sonra seriden çıkarılmıştı.

Depp'in savunucuları, ünlü oyuncu için uygun adaletin yalnızca hakaret davasını kazanmakla kalmayıp, Heard'in kendisine yönelik iddiaları nedeniyle kaybetmiş olabileceği rolleri geri almak olacağı inancını paylaşıyor. Bu roller arasında, Disney'in bir sonraki “Karayip Korsanları” filminde, eski çiftin yasal dramasının zirvesi sırasında kaldırıldığı bir rol var.

The Sunday Times ile yaptığı yeni bir röportajda, “Karayip Korsanları” film serisinin yapımcısı Bruckheimer'a Depp'in yakın zamanda Kaptan Jack Sparrow olarak geri dönebileceğini düşünüp düşünmediği soruldu. Yanıtı kısaydı, "Bu noktada değil. Gelecekte karar verilecek." Genel varsayım, Disney'in karalama davası sonuçlanana kadar Depp'in stüdyodaki geleceği ile ilgili herhangi bir karar almayacağı yönünde.

Johnny Depp de seriye donmeyi istemiyor

Depp, Disney ile olan ilişkisini düzeltme şansı konusunda daha da az iyimser. Yargılamanın daha önceki aşamalarında verdiği ifadede, yargılamanın sonucu ne olursa olsun, zaten kaybetmiş olduğunu söyledi. Heard'ün kendisine yönelttiği iddiaların, geçerliliği ne olursa olsun sonsuza kadar onunla kalacağını ve hayatının sonsuza kadar mahvolduğunu kabul etmekten başka seçeneği olmadığını açıkladı. Ayrıca “Karayip Korsanları” ile tamamen işinin bittiğini söyledi, ki bu birçok hayran için yürek parçalayıcıydı.

Son “Karayip Korsanları” filminin sinemada gösterilmesinden bu yana neredeyse beş yıl sonra, Disney artık altıncı filmi çekmeye hazır. 2020'de, bir sonraki bölümün Margot Robbie liderliğindeki ana kadın oyuncu kadrosunun yer alacağı açıklandı. Geçtiğimiz günlerdeyse Margot Robbie’nin olduğu ve olmadığı iki farklı senaryo üstünde çalıştıklarını söylediler. İlgili habere buradan ulaşabilirsiniz. Ancak hayranlar, Depp'in Kaptan Jack Sparrow rolünü yeniden canlandırmasını görmek istedikleri konusunda açık sözlü.

Depp'i ikonik karakter olarak eski haline getirmek için bir imza kampanyası bile başlattılar ve şimdiden 800.000'den fazla imza topladılar. “Karayip Korsanları”, Depp'in sıfırdan inşa edilmesine yardımcı olduğu bir seri ve birçok eleştirmen, sarhoş korsanı tasvir etmesini kariyerinin en iyi oyunculuk performanslarından biri olarak görüyor. Hatta bazıları, dayanışma gösterisi olarak, Depp'in olmadığı bir sonraki filmi boykot etme sözü bile verdiler.