“Görevimiz Tehlike 7” Filminden Türkçe Altyazılı İlk Fragman Geldi!

23.05.2022 16:38

Yönetmen Christopher McQuarrie'nin popüler casus serisindeki son filmi “Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm”den ilk fragman geldi! Yapım 14 Temmuz 2023'te vizyona girecek!

“Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” filminin fragmanı sonunda geldi. Tam Tom Cruise tarzında, milyar dolarlık casus serisinin merakla beklenen yeni halkasında aksiyon yine en tepede olacak gibi görünüyor. 

“Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” fragmanı, geçtiğimiz hafta sonu Twitter’a sızdırıldı, ve tabii telif hakları sebebiyle hemen kaldırıldı. Yine de durum böyle olunca yapım şirketi çok oyalanmadan resmi fragmanı bugün kendi yayınladı.

Cruise, IMF ajanı ve operasyon lideri Ethan Hunt rolüyle geri dönüyor. Cruise'a eşlik edenler arasında Simon PeggRebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley AtwellNicholas Hoult ve Pom Klementieff gibi isimler var. “Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” serinin 7. filmi olacak.

“Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm”, IMF direktörü Eugene Kittridge'i 1996 yapımı "Görevimiz Tehlike" filminden bu yana seriye geri getiren ilk yapım olduğu için özellikle dikkate değer. Kittridge'i bir kez daha Henry Czerny canlandırıyor.

Yönetmen Christopher McQuarrie'nin büyük beğeni toplayan serisindeki bu yeni film, pandemi nedeniyle birkaç kez ertelendi. En sonunda 14 Temmuz 2023'te vizyona gireceği açıklandı. Serinin bir sonraki filminin ise 28 Haziran 2024'te vizyona girmesi bekleniyor. Önümüzdeki yılı beklemekte sabırsızlanan aksiyon severler için Cruise'un, bu Cuma vizyona girecek "Top Gun: Maverick" filmi de güzel bir seçenek olabilir.