“Eternals 2” Mi Geliyor?

04.08.2022 17:13
“Eternals 2” Mi Geliyor?

"Eternals" oyuncularından Patton Oswalt "Eternals 2" filminin geleceğini söyledi!

“Eternals” proje aşamasındayken büyük merak uyandırdı; yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu ve yönetmen koltuğundaki Oscar ödüllü Chloe Zhao ile film için heyecan yüksekti. Fakat film vizyona girip orta karar eleştiriler alınca bir hayal kırıklığı yaşandı. 

Dolayısıyla “Eternals 2”nin geleceği pek çok kişiye şüpheli göründü. Film, son anlarında bazı ilginç yeni karakterler (Harry Styles'ın Starfox ve Patton Oswalt'ın Pip the Troll'u) göstermiş olsa da, zaman geçtikçe bir “Eternals” devamının gelme ihtimali daha az hissedildi. En iyi ihtimalle karakterlerin diğer Marvel Sinematik Evren filmlerinde görüneceği düşünülüyordu.

Şimdi ise bu konuyla ilgili ufak bir gelişme var, “Eternals” oyuncularından Patton Oswalt, katıldığı bir programda, Chloé Zhao'nun yönetmen olarak geri döndüğü “Eternals 2” filminin yapım aşamasında olduğunu ağzından kaçırdı. Oswalt, "Eternals'ın devam filmi olacağını duyurdular, Chloe Zhao yönetecek. Bu yüzden umarım Starfox ve Pip'in daha fazla macerası olur." ifadelerini kullandı.

"Eternals 2" Marvel Sinematik Evren'in 6. fazında yer alabilir

Marvel Stüdyoları, San Diego Comic-Con'da yaklaşan planlarını açıkladığında “Eternals 2”nin bahsi geçmedi. Fakat, takvimde belli boşluklar var ve buraların henüz açıklanmayan yapımlarla dolacağını varsayabiliriz ki “Eternals 2” de bunlardan biri olabilir. Açıklanan zaman çizelgesinde “Fantastic Four” ve iki “Avengers” filmi ile neredeyse boş bir 6. faz listesi var. Yani, eğer “Eternals 2” gerçekse, gözümüzü 6. faza dikmemiz gerekiyor gibi görünüyor.