Matthew Perry’den Şaşırtıcı Sözler: Neden Heath Ledger Ölmüşken Keanu Reeves Aramızda Dolaşıyor?

27.10.2022 09:39
Matthew Perry’den Şaşırtıcı Sözler: Neden Heath Ledger Ölmüşken Keanu Reeves Aramızda Dolaşıyor?

Friends” dizisinin Chandler’ı Matthew Perry, yakında çıkacak olan anı kitabı “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”de ucu Keanu Reeves’e dokunan şaşırtıcı söylemlerde bulunuyor.

Matthew Perry'nin hayatından pek çok önemli olaya değinen “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” kitabında, okuyanları şok edecek bazı sözler de bulunuyor. Perry, River Phoenix ve Heath Ledger gibi "yetenekli oyuncular" ve "orijinal düşünürler" trajik ölümler yaşarken Reeves'in neden hala hayatta olduğunu sorguluyor.

Perry, “River [Phoenix] güzel bir adamdı, hem içi hem dışı - bu dünya için fazla güzel olduğu ortaya çıktı. Her zaman kaybettiklerimiz gerçekten yetenekli adamlar gibi görünüyor. Neden River Phoenix ve Heath Ledger gibi orijinal düşünürler ölüyor da Keanu Reeves hala aramızda dolaşıyor? River benden daha iyi bir oyuncuydu; ben daha komiktim. Ama sahnelerimizde kesinlikle kendimi tuttum - onlarca yıl sonra geriye dönüp baktığımda küçük bir başarı değil."

Perry, komedyen Chris Farley'nin ölümü hakkında yazdığında Keanu Reeves’in adı tekrar geçti. "Hastalığı [Farley’nin] benimkinden daha hızlı ilerlemişti. (Ayrıca, 'eroin' kelimesine karşı sağlıklı bir korkum vardı, bu paylaşmadığımız bir korkuydu)," diyen Perry "Öldüğünü öğrendiğimde Jennifer Aniston'ın soyunma odasının duvarında bir delik açtım. Keanu Reeves aramızda dolaşıyor. Öldükten iki hafta sonra 'Almost Heroes'u tanıtmak zorunda kaldım; Kendimi onun uyuşturucu ve alkol sebebiyle ölümünü herkesin önünde konuşurken buldum. Tüm bu zaman boyunca ise kafam güzeldi.”

“Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” 1 Kasım'da piyasaya sürülmeye hazır. Kitapta, Perry'nin ayık kalmak için girişimlerine toplamda yaklaşık 9 milyon dolar harcadığını kabul etmesi gibi detaylar da yer alıyor.