Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (25 Kasım 2022)

25.11.2022 09:34
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (25 Kasım 2022)

Bu hafta 3’ü yerli 7 film vizyona giriyor.

Aralarında Luca Guadagnino'nun merakla beklenen yeni filmi "Kemikler ve Her Şey" ile Gökhan Özoğuz'lu "Kendi Yolumda" da var. 

 

Kemikler ve Her Şey (Bones and All)

Süre: 130dk

Tür: DramKorkuRomantik

Yönetmen: Luca Guadagnino

Oyuncular: Timothée ChalametTaylor RussellMark Rylance

Toplumun sınırlarında nasıl hayatta kalacağını öğrenen genç bir kadın olan Maren ile derin ve haklarından mahrum bırakılmış bir serseri olan Lee arasında filizlenen aşkın hikayesi. İki genç, onları arka yollara götüren bin millik bir macerada bir araya gelirler. Ancak bütün çabalarına rağmen yollar korkunç geçmişlerine ve aşklarını sınayacak durumlara çıkar.

 

Kendi Yolumda

Süre: 90dk

Tür: DramKomedi

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak

Oyuncular: Gökhan ÖzoğuzGökçe BahadırTamer Levent

Gökhan Özoğuz, Adana’da gittiği tamircide tamirci çırağı Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali’nin kendisine dinlettiği şarkıyı beğenir ve bu işin peşini bırakmamasını söyler. Baskıcı babasının yanında çalışan genç tamirci, Gökhan’a "Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?" diye sorunca Gökhan bu sorudan etkilenir ve arabanın tamirini beklerken uykuya dalar. Komedi ve dramı birleştiği bu filmde Gökhan rüyasında kendini Adana’nın zorlu mahallelerinde büyüyen bir tamirci çırağı olarak görür.

 

Kutsal Örümcek (Holy Spider)

Süre: 117dk

Tür: DramGerilimKorkuSuç

Yönetmen: Ali Abbasi (i)

Oyuncular: Zahra Amir EbrahimiMehdi BajestaniForouzan Jamshidnejad

Bir gazeteci sokakları günahkarlardan temizlediğini iddia eden sözde "Örümcek Katili" isimli seri katili sorgularken kendini İran'ın Kutsal şehri Meşhed'in karanlık taraflarında bulur.

Film,  2000-2001 yılları arasında 16 seks işçisi kadını öldüren Saeed Hanaei'nin hikayesinden esinlenmiştir. 2022 yılında Cannes film festivalinde yarışması için seçilen film, 22 Mayıs 2022'de gösterim yapmıştır. Başrol Zar Amir Ebrahimi festivalden "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü" ile dönmüştür.

 

Tehlikeli Oyun (Poker Face)

Süre: 95dk

Tür: DramGerilim

Yönetmen: Russell Crowe

Oyuncular: Russell Crowe, Liam HemsworthElsa Pataky

Milyarder Jake Foley, en yakın arkadaşları için unutamayacakları bir gece ayarlar ve onlara hayal edemeyecekleri kadar çok para kazanma şansı tanır. Fakat bu oyunu oynamak için, oyuncuların en özel ve gizli sırlarını masaya koymaları gerekmektedir. Oyun ilerledikçe, Foley’in arkadaşları oynadıkları bu oyunun gerçekte ne hakkında olduğunu keşfedecektir. 

 

Poşetten Kanatlar

Süre: 76dk

Tür: Dram

Yönetmen: Mustafa Özer

Oyuncular: Şevki ÖzcanGülnihal DemirYiğit Dören

Film, uçma hayali kuran engelli bir çocuğu ve hayalinin gerçekleşmesi için uğraşan arkadaş çevresini konu alıyor.

 

One Piece Film: Red

Süre: 115dk

Tür: AnimasyonAksiyonFantastikMacera

Yönetmen: Gorô Taniguchi

Müzik adası Elegia’da, dünyanın en iyi sanatçısı olarak bilinen ama daha önce yüzü hiç görülmemiş olan Uta, ilk canlı konserini verecek ve hayranlarına kendini gösterecektir. Dünyanın dört bir yanından konsere gelen hayranların arasında Luffy ve Hasır Şapka Korsanları da vardır. Ancak etkinlikler başladığında Uta’yla ilgili onları şok edecek bir gerçek öğrenirler.

 

Mihrez 2: Cin Padişahı

Süre: 80dk

Tür: GerilimKorku

Yönetmen: Ahmet Arslan

Oyuncular: Levent ÇakırZülfü Hamit AltınArslan Cimer

2015 yılında vizyona giren "Mihrez: Cin Padişahı"nın devam filmi olan bu filmin yönetmen koltuğuna Ahmet Arslan oturuyor.