Yeni Yerli Disney+ Dizisi “Arayış”tan İlk Görseller!

20.03.2023 13:53
Yeni Yerli  Disney+ Dizisi “Arayış”tan İlk Görseller!

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün başrollerini paylaştığı Disney+ yapımı “Arayış” dizisinden ilk görseller paylaşıldı!

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ü buluşturan “Arayış” dizisi yakında Disney+’ta başlayacak. “Arayış” dizisinin yönetmen koltuğunda en son “Kurak Günler” ile büyük ses getiren Emin Alper oturuyor. Dizinin senaryosu ise Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel'in kaleminden.

Dizide Enver ve Günsür’a eşlik edenler arasında Defne KayalarDevin Özgür ÇınarErol Babaoğluİpek Türktan KaynakErdem ŞenocakBegüm AkkayaŞeyma Gökçe CengizOnur ÜnsalEylem YıldızOral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler yer alıyor.

“Arayış” dizisinin konusu ne?

Arayış” gizem dolu bir adada, genç bir kadının kendini arayış hikayesini merkezine alıyor. Karmaşık şehir hayatında sıkışmış hisseden; hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir halde olan Nisan (Aslı Enver), bir arkadaşı ile beraber bir şifa seansına katılır. Fakat sonrasında arkadaşı kayıplara karışır, Nisan ise arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikatla karşılaşır. Akındaki şüphelere karşın tarikatın vaadinden etkilenen Nisan, oldukça gizemli biri olan Tufan’ın (Mehmet Günsür) peşinden bilinmezliklere dolu bir yola girer.

Kaynak: Episode Dergi